Pennen bedrukken

De balpen als relatiegeschenk. Wilt u balpennen kopen dan bent u bij Drukkerij Meulesteen aan het juiste adres. Balpennen zijn nog steeds het meest geliefde relatiegeschenk. Geen wonder, ondanks dat de smartphones en tablets erg populair zijn geworden schrijven we nog steeds met onze balpennen.

Een deel van onze balpennen collectie wordt in Europa geproduceerd; dit zet ons duidelijk op voorsprong ten opzichte van onze concurrentie. Het produceren in Europa levert een Co2 besparing op ten opzichte van producten die in lage lonen landen worden geproduceerd. Als al onze balpennen in China gemaakt zouden worden was onze milieu impact 10% hoger geweest. Meulesteen BV bedrukt de pennen natuurlijk zelf in 1 of meer kleuren!

Naast onze luxe en standaard balpennen, beschikken wij ook over budget balpennen. Relatiegeschenken met een prima kwaliteit tegen de aller scherpste prijs. Ook deze balpennen zijn met logo of naam verkrijgbaar. Balpennen bedrukken is bij ons mogelijk doordat wij beschikken over in-house druktechnieken. Per balpen zijn er verschillende drukposities.

Of u nu kiest voor balpennen met logo, tekst of met uw bedrijfsnaam, wij laten u graag weten wat de mogelijkheden zijn. Meer informatie over alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.